Praktijk voor heling, groei en transformatie

Zit je niet lekker in je vel? Ben je somber of heb je last van angsten? Is er een sluimerend gevoel van
ongelukkig zijn, het anders willen, maar niet weten hoe? Pieker je veel of ben je erg onzeker? Heb je
het gevoel jezelf kwijt te zijn maar tegelijkertijd niet te weten wie je dan écht bent? Neem dan gerust
een kijkje op mijn website. Ik help je graag verder. Bij mij draait het om jouw unieke verhaal, jouw 
levensverhaal. Er is ruimte om volledig te zijn zoals je bent met alle pijnlijke gevoelens die er zijn.
Door jouw pijn en trauma’s te leren doorvoelen en aan te kijken, heel je stukken in jezelf. 
Hierdoor ga je je weer lichter voelen. Ik help je graag om weer in jouw kracht te komen en te leven
vanuit lichtheid en verbinding met jezelf.
 

Over mij

Ik ben Fokelien en in mijn praktijk ben ik werkzaam als holistisch energetisch psycholoog. De afgelopen jaren heb ik mij mogen ontwikkelen als mens en psycholoog, zowel binnen als buiten de psychiatrie. Toch ligt mijn passie bij het intuïtieve en energetische werken, waarbij ik verder kijk dan alleen de klachten waarmee iemand komt. Mijn kracht is om het beste van beide werelden, de reguliere en alternatieve zorg, te combineren tot een visie en werkwijze waardoor jij kan helen, groeien en transformeren. Dit doe ik in mijn praktijk gelegen in Dokkum op een rustige plek omringd door veel natuur.

Reviews

Fokelien heeft mij een aantal keren een healing gegeven. Voordat de healing van start gaat, stelt Fokelien je erg op je gemak en geeft ze instructies hoe je mag gaan liggen. Ze heeft een erg prettige stem, waardoor je je snel comfortabel voelt. Bij de start van de healing merk ik vaak dat ik zelf niet goed in balans ben, maar gedurende de healing krijg ik vaak meer rust en kom ik meer in balans, waarbij ik minder het gevoel heb dat ik weg wil rennen. Wat ik bijzonder vind aan de healing is dat Fokelien precies de kern weet te raken waardoor je na de healing bijvoorbeeld beter begrijpt waar jouw weerstand vandaan komt. Dit blijkt vaak de basis te zijn voor vele andere dingen waar je dagelijks tegenaan loopt. Tijdens de healing zet Fokelien muziek aan, waarvan de tekst vaak precies aansluit op wat er op dat moment door je heen gaat. Heel bijzonder vind ik dit. Ik vind het fijn dat er tijdens de healing ruimte is voor het uitspreken van je gevoel en je gedachten, want Fokelien geeft je het gevoel dat dat er gewoon mag zijn. Na de healing is er ruimte om hetgeen je tijdens de healing hebt ervaren, met haar te delen. Vaak vult Fokelien vervolgens aan wat ze nog meer heeft gemerkt, wat vaak weer terugslaat op de kern waar je je zelf niet altijd van bewust bent. Na de healing voel ik me altijd een stuk rustiger en meer in balans en heb ik het gevoel dat ik letterlijk meer met beide benen op de grond sta en meer in het moment leef. Al met al een hele fijne ervaring en iedereen aan te raden!

~Julia

“Ik ervaarde al een paar weken veel spanning, paniekaanvallen en hoofdpijn toen ik sprak met Fokelien over hoe het nu met mij ging. Fokelien bood me de kans om met haar een healing te doen. Eerst wist ik niet wat me te wachten stond. Tijdens de healing werd ik overspoeld door een gevoel wat ik achteraf rust noemde. Fokelien vertelde me dingen die ik diep van binnen wel wist maar waarvan ik niet eens wist hoe diep het bij me zat. Dingen die niemand anders weet, en opeens werden ze daar genoemd. Tranen rolden over mijn wangen, ik kon ze niet tegenhouden maar ik voelde me zo vertrouwd bij Fokelien dat dit niet erg was. Mijn lichaam reageerde op de signalen die Fokelien gaf en dit heb ik nooit één moment vervelend gevonden. Na de healing voelde het alsof ik zweefde en alsof ik een intens zware rugzak had afgedaan. Na een halfuur voelde het letterlijk alsof ik met beide voeten terug op de grond werd gezet. Alsof ik terug kwam. Ik werd overspoeld door opluchting en het gevoel dat ik begrepen werd. Fokelien heeft me uiteindelijk tips gegeven over de vervolg stappen die ik kon zetten. Die weg ben ik nu aan het bewandelen en hierbij heb ik het gevoel dat ik eindelijk naar mezelf luister. Ondanks dat ik natuurlijk nog wel eens last heb van de paniekaanvallen weet ik dat ik nu de juiste weg bewandel om te leren mezelf te begrijpen. Ik ben Fokelien voor altijd dankbaar dat ze zo duidelijk heeft aangevoeld dat ze mij moest helpen en dat ik dankzij haar eindelijk heb gevonden waar ik al die tijd naar op zoek was. Er is nog zoveel te leren en mijn proces is nog lang niet klaar maar dit was de eerste stap en dat vergeet ik nooit weer.”

~Rulien