Praktijk
Groeiend BewustZijn

Alle klachten vertellen een verhaal en ik kijk graag mee in de dieperliggende betekenis.

Ontdek de helende kracht van healing en reading: een holistische benadering voor fysieke, emotionele en spirituele balans

Tijdens deze sessie combineer ik verschillende methoden uit zowel de reguliere als alternatieve zorg om jou te helpen helen en weer in je kracht te komen staan.

Alle klachten vertellen een verhaal en ik kijk graag mee in de dieperliggende betekenis.

Dit doe ik onder andere door middel van healing en reading.

Ik ga met jou op zoek naar de kern van de klachten en leg vanuit de holistische visie verbanden tussen jouw fysieke, mentale en emotionele toestand.

Tijdens een healing laat ik via mijn handen jouw energielichaam en chakra’s weer in balans brengen, waardoor blokkades losgelaten kunnen worden en de levensenergie weer vrij door kan stromen. Het is een eeuwenoude methode gericht op genezing. Door een healing krijgt het zelfgenezend vermogen van het lichaam een boost. Healing werkt door op alle niveaus: Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Dit zorgt ervoor dat klachten kunnen verbeteren op alle niveaus.

Middels reading stem ik mij af op jouw energieveld en voel en lees ik welke thema’s/klachten er spelen en welke onderliggende blokkades daaraan ten grondslag liggen.

Door reading kan ik jou ook de woorden teruggeven die je ondersteunen in je proces. Middels healing en reading krijg jij heldere inzichten en vallen puzzelstukken op hun plek. Je leert begrijpen waar je klachten vandaan komen en verbanden leggen. Onbewuste zaken worden bewust gemaakt. Door inzicht te krijgen in de oorzaken van klachten en hierin te helen, kunnen klachten in het hier en nu verminderen.

Binnen deze sessie gebruik ik aanvullend ook technieken uit de reguliere psychologische zorg, denk aan  innerlijk kind werk, imaginare rescripting,  visualisatie en imaginatie technieken en technieken uit de Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). Dit alles om jou weer zo goed mogelijk op weg te helpen.

Healing reikt verder dan alleen fysieke genezing, het omvat het volledige spectrum van ons wezen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk

Healing & Reading

Een sessie is krachtig, transformerend en laat jou groeien als mens. Het stelt je in staat je weer te verbinden met jezelf en je eigen kern.

Je zult minder in je hoofd zitten en meer landen in je lijf. Hiervoor heb je naar binnen te keren en je eigen pijn te helen.

Ik help je hier graag bij en spiegel je graag. Soms confronterend, maar altijd vanuit een liefdevolle, zuivere, nuchtere en gegronde basis.

Door je innerlijke processen aan te kijken voel je je lichter en kun je weer leven vanuit lichtheid. 

Je zult duidelijker voelen wie je bent en wat je nodig hebt en je intuïtie zal weer sterker naar voren komen. 

Ook groeit je eigenliefde. Je voelt de verbinding met jezelf en komt weer in je kracht te staan.

€ 95,-

Losse sessie
60-75 minuten

Wat anderen zeggen

“Fokelien heeft mij een aantal keren een healing gegeven. Voordat de healing van start gaat, stelt Fokelien je erg op je gemak en geeft ze instructies hoe je mag gaan liggen. Ze heeft een erg prettige stem, waardoor je je snel comfortabel voelt. Bij de start van de healing merk ik vaak dat ik zelf niet goed in balans ben, maar gedurende de healing krijg ik vaak meer rust en kom ik meer in balans, waarbij ik minder het gevoel heb dat ik weg wil rennen. Wat ik bijzonder vind aan de healing is dat Fokelien precies de kern weet te raken waardoor je na de healing bijvoorbeeld beter begrijpt waar jouw weerstand vandaan komt. Dit blijkt vaak de basis te zijn voor vele andere dingen waar je dagelijks tegenaan loopt. Tijdens de healing zet Fokelien muziek aan, waarvan de tekst vaak precies aansluit op wat er op dat moment door je heen gaat. Heel bijzonder vind ik dit. Ik vind het fijn dat er tijdens de healing ruimte is voor het uitspreken van je gevoel en je gedachten, want Fokelien geeft je het gevoel dat dat er gewoon mag zijn. Na de healing is er ruimte om hetgeen je tijdens de healing hebt ervaren, met haar te delen. Vaak vult Fokelien vervolgens aan wat ze nog meer heeft gemerkt, wat vaak weer terugslaat op de kern waar je je zelf niet altijd van bewust bent. Na de healing voel ik me altijd een stuk rustiger en meer in balans en heb ik het gevoel dat ik letterlijk meer met beide benen op de grond sta en meer in het moment leef. Al met al een hele fijne ervaring en iedereen aan te raden!“

“Ik ervaarde al een paar weken veel spanning, paniekaanvallen en hoofdpijn toen ik sprak met Fokelien over hoe het nu met mij ging. Fokelien bood me de kans om met haar een healing te doen. Eerst wist ik niet wat me te wachten stond. Tijdens de healing werd ik overspoeld door een gevoel wat ik achteraf rust noemde. Fokelien vertelde me dingen die ik diep van binnen wel wist maar waarvan ik niet eens wist hoe diep het bij me zat. Dingen die niemand anders weet, en opeens werden ze daar genoemd. Tranen rolden over mijn wangen, ik kon ze niet tegenhouden maar ik voelde me zo vertrouwd bij Fokelien dat dit niet erg was. Mijn lichaam reageerde op de signalen die Fokelien gaf en dit heb ik nooit één moment vervelend gevonden. Na de healing voelde het alsof ik zweefde en alsof ik een intens zware rugzak had afgedaan. Na een halfuur voelde het letterlijk alsof ik met beide voeten terug op de grond werd gezet. Alsof ik terug kwam. Ik werd overspoeld door opluchting en het gevoel dat ik begrepen werd. Fokelien heeft me uiteindelijk tips gegeven over de vervolg stappen die ik kon zetten. Die weg ben ik nu aan het bewandelen en hierbij heb ik het gevoel dat ik eindelijk naar mezelf luister. Ondanks dat ik natuurlijk nog wel eens last heb van de paniekaanvallen weet ik dat ik nu de juiste weg bewandel om te leren mezelf te begrijpen. Ik ben Fokelien voor altijd dankbaar dat ze zo duidelijk heeft aangevoeld dat ze mij moest helpen en dat ik dankzij haar eindelijk heb gevonden waar ik al die tijd naar op zoek was. Er is nog zoveel te leren en mijn proces is nog lang niet klaar maar dit was de eerste stap en dat vergeet ik nooit weer.”

Samen met jou schijn ik graag licht op dat wat nog donker voelt

1.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Healing – Reading

Tijdens deze sessie combineer ik verschillende methoden uit zowel de reguliere als alternatieve zorg om jou te helpen helen.

2.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Healing

Tijdens een healing laat ik via mijn handen jouw energielichaam en chakra’s in balans brengen.

3.

Ontspannen en helen: de kracht van een healing voor lichaam en geest. Een fijne, zachte en liefdevolle healing voor kinderen.
Chakralegging met edelstenen
Middels deze legging met edelstenen worden jou chakra’s gebalanceerd en ontstaat er ontspanning en heling.

4.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Familie opstelling

Middels opstellingen duiken we in jouw roots en maken het onbewuste en onzichtbare weer zichtbaar zodat jij meer in verbinding komt met jezelf

1.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Healing – Reading

Tijdens deze sessie combineer ik verschillende methoden uit zowel de reguliere als alternatieve zorg om jou te helpen helen.

2.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Healing Traject

Tijdens een traject gaan we de diepte in middels holistisch energetische therapie én psychologie

3.

Ontspannen en helen: de kracht van een healing voor lichaam en geest. Een fijne, zachte en liefdevolle healing voor kinderen.
Chakralegging met edelstenen

Middels deze legging met edelstenen worden jou chakra’s gebalanceerd en ontstaat er ontspanning en heling.

4.

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Familie opstelling

Middels opstellingen duiken we in jouw roots en maken het onbewuste en onzichtbare weer zichtbaar zodat jij meer in verbinding komt met jezelf

Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Ontspannen en helen: de kracht van een healing voor lichaam en geest. Een fijne, zachte en liefdevolle healing voor kinderen.
Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk
Praktijk Groeiend BewustZijn holistisch coach Dokkum, Friesland | Healing – Reading | Healing | Healing voor kinderen | Moeder Opstelling: Ik en mijn Moeder | Opstellingswerk

© 2023 Praktijk Groeiend Bewustzijn| KvK 85476889 | BTW nr: NL004099479B70 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact | Website design door Ruentino